Obsługa kasy fiskalnej,
Obsługa klienta,
Przyjmowanie towarów, ocena jakościowa i ilościowa surowców,. Przygotowywanie zamówień towaru surowców,
Dobieranie surowców, sporządzanie i przygotowywanie wybranych dań gorących, przekąsek, deserów i napojów zgodnie z przepisami ,
Dokonywanie zapisów HCCP zgodnie z wytycznymi PSSE Malbork,
Nauka zasad dobrej praktyki higienicznej,
Monitoring urządzeń chłodniczych, posługiwanie się maszynami,
Przygotowywanie szkła, sztućców i innych naczyń do wydawania potraw i napojów, porcjowanie, odmierzanie,
Obsługa klienta przy bufecie, dbałość o czystość na stanowisku pracy,
Kalkulowanie cen potraw i napojów,
Doradzanie konsumentom w zakresie wyboru potraw i napojów.
StPr/25/0412
data rozpoczęcia pracy od 08.10.2025
wynagrodzenie od od 2 333 PLN